Google Reklamları

Pages

21 Aralık 2012 Cuma

Beşiktaş - Kayseri Süper Lig Maçı 21 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Kayserispor Süper Lig Maçı 21 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? İnönü Stadyumu'nda TSİ 20:00'da oynanacak mücadeleyi Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya yönetecek.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de son 9 maçında yenilgi yüzü görmedi.
Ligdeki son yenilgisini 7. haftada Fenerbahçe'ye karşı alan siyah beyazlılar, daha sonra oynadığı 9 maçta 5 kez galip geldi, 4 kez de berabere kaldı, sahadan puansız ayrılmadı.
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Portekizli yıldız Manuel Fernandes, ilk yarının son maçında da takımını yalnız bırakacak.
Sarı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyen genç yetenek Oğuzhan Özyakup ise Kayserispor karşısında oynayabilecek.
Beşiktaş'ta ayrıca İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Mehmet Akgün de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek
Kayserispor, genel toplamda galibiyet açısından çok gerisinde kaldığı Beşiktaş'a son dönemdeki lig maçlarında ise büyük üstünlük kurdu. Sarı kırmızılı ekip, rekabetteki son 11 lig maçının 8'inde rakibinden puan almayı başardı.
Kayserispor ekibi, Beşiktaş ile son 11 maçından 7'sini kazandı, 1 kez berabere kaldı, 3 kez de yenildi.
Beşiktaş, son dönemde yenmekte en çok zorlandığı takımlardan Kayserispor'a gol atmakta sıkıntı çekiyor.İki takım arasındaki son 11 lig maçında Beşiktaş toplam 7, Kayserispor ise 14 gol attı.
Beşiktaş, bu dönemdeki toplam 7 golünden 4'ünü, 2010-2011 sezonunda İstanbul'da 4-2 kazandığı maçta filelere gönderdi.
Siyah-beyazlılar, son 11 lig maçından 8'inde Kayserispor filelerini havalandıramadı, bu süre içinde sadece 2 kez kalesini gole kapatabildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.