Google Reklamları

Pages

17 Aralık 2012 Pazartesi

Rizespor - Bucaspor Müsabakası 17 Aralık 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Rizespor - Bucaspor Müsabakası 17 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta ? PTT 1.Lig 16.hafta'nın son karşılaşması Ç.Rizespor - Bucaspor arasında oynanacak ve Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak. Haftanın son maçı oldukça keyifli dakikalara sahne olacak. Her iki takımda ligin iddaalı ekiplerinden ve ilk 15 haftanın sonunda istedikleri konumda değiller.
Çaykur Rizespor'da hafta içi önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Teknik direktör Engin Korukır'ın istifasından sonra Mustafa Denizli ile anlaşan Karadeniz ekibi, bu haftadan itibaren tecrübeli hoca ile Süper Lig vizesini alabilmek için mücadele verecek. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü karşısında çok kötü bir oyunla sahadan yenik ayrılan Ç.Rizespor, sezona iyi başlamasına rağmen alınan kötü sonuçların ardından 23 puanla 7.sırada yer alıyor. Kendi sahasında oynadığı son 4 maçta berabere kalan yeşil-mavili takım, 7 maçtır da mağlubiyet yüzü görmedi.

Bucaspor düşüşte. Maddi sıkıntılar yüzünden oyuncularının ödemelerini yapmakta güçlük çeken  sarı -lacivertliler'de bu olanaksızlıklar sahaya da yansıyor. Samsunspor deplasmanından zor da olsa beraberlikle ayrılan İzmir temsilcisi, geçtiğimiz hafta kendi seyircisi önünde Boluspor'a yenilmekten kurtulamadı ve haftayı puansız kapattı. İlk 6 iddaasından uzaklaşan Bucaspor, zorlu Rize deplasmanında tekrar çıkış arayacak. Sakat ve cezalı oyuncularının çokluğunun yanı sıra ödeme alamayan bazı oyuncularını da kadroya dahil etmeyen teknik heyet, sıkıntılı günleri aşmaya çalişiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.