Google Reklamları

Pages

27 Ekim 2012 Cumartesi

Emirin Yolu Dizisi Bitecek Mi ?

GOOGLE REKLAMLARI

Emirin Yolu Dizisi Bitecek Mi ? Adını Feriha Koydum'la ilgili hayranlarını üzecek bir iddia gündeme geldi. Dizinin 13 bölüm sonra bitirileceği konuşuluyor. Medyapım'ın imza attığı dizinin geçen sezon sürpriz bir kararla devam etmesine karar verilmişti. Ancak proje bu sezon beklenilen reytinglere ulaşamadı. Hazal Kaya fanları reytinglerin ünlü yıldızın diziden ayrılması yüzünden düştüğünü öne sürdü. Hatta diziye Ceyda Ateş ve Gizem Karaca da dahil edildi.Adını Feriha Koydum Emir’in yolu bitiyor mu, bitecek mi, bayram tatilimi yapıyorlar ? ( detayları sitemizde )  , Show TV’de yayınlanan Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisi iki haftalık aranın ardından 26 Ekim Cuma akşamı yepyeni bir konseptle başlıyor ve diziye sürpriz bir oyuncu katılıyor.
Bu sezonun başında Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Emir’in, karısının ardından tuttuğu yası ekrana getiren “Emir’in Yolu”nda yas nihayet sona eriyor. İki haftalık aranın ardından tekrar ekrana dönecek olan dizide eski Emir geri dönecek ve geçmişten kalan bütün hesapları kapatarak yepyeni bir maceraya atılacak.
Gizem Karaca “Emir’in Yolu”nda
Bu arada “Emir’in Yolu”na katılacak yeni oyuncu da belli oldu. “Eve Düşen Yıldırım” dizisinin yıldızı Gizem Karaca, “Emir’in Yolu” kadrosuna katıldı. Gizem Karaca, dizide Yavuz Sancaktar’ın yurtdışında büyüyen saf ve masum kızkardeşi Güneş karakterini canlandıracak. Karaca, “Emir’in Yolu”nun gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde rol alacak.
Hazal Kaya’nın diziden ayrılmasından sonra çırpınan dizide neler oluyor? Yapımcı Zülal ve Can’ı sundu izleyiciye hangisi ağır gelirse onun rolü artırılıp yola öyle devam edilecekti. İzleyici kimseyi koyamadı Feriha’nın yerine ne Can ne Zülal ikisde sevdiremedi kendini. Derken Eve Düşen Yıldırım’ın Muazzez’inin geleceği konuşuldu bu da yetmedi Hande’nin tekrar dönüşünün olacağı iddia edildi. Belki bu transferler geçiktirdi yeni bölümün yayınını. Yeniden mi çekiliyor acaba 73.bölüm bilinmiyor. Bir sır gibi saklanıyor.
Show Tv’nin yayınladığı yeni bölüm fragmanında tarih 26 Ekim olarak verildi. Bakalım 26 Ekim 2 Kasım’a uzarmı göreceğiz.
Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu yeni fragman yayınlandı. Ve sonunda olan oldu Zülal soyundu. Emir sarhoş haldeyken Zülal soyunup koynuna giriyor Emir’in bakalım Zülal amacına ulaşıyor mu?
Dizinin kötü giden reytingi Zülal’in soyunmasıyla noktalanacak mı yoksa daha ileriye mi gidecek olaylar. Ferihasız dizi çok da tutulmadı. Emir’in durumu da durum değil zaten Küçük Emrah tiplemesinden farksız bir hâl aldı. Zülal zaten buz gibi oyunculuktan bi haber.. Can belki kurtarırdı diziyi ama oda olmadı. Kimbilir belkide Feriha yeniden dirilir. Hazal Kaya’nın dizinin de yayından kaldırılması iddia ediliyor. Belki Feriha da geri dönüş yapar izleyicinin de isteği bu yönden umarım yapımcı bu istekleri duyar.
Emir hayata dönmeye başladı. Yaşadığı acının izlerini silmeye başlayan Emir kaldığı yerden hayatına devam etmeye karar verir. Bunun başlangıcı ise Yavuz’un davetine katılmasıyla başlar.
Rıza Efendi Ömer’in normale dönmesi için Emir’den rica etmişti eve dönmesi için Emir bu isteği karşılıksız bırakmadı. Her ne kadar hayatının en zor günü de olsa Feriha bir sürü anıları olan o eve dönüş yaptı. Aynı acıları bir kez daha yaşadı bir kez daha girdi Feriha ile mezara. Önce kardeşiyle aralarında oluşan buzları eritmeyi başardı Emir. Bu duruma en çok Aysun sevindi. İkisi de canın parçası ikiside birbirine küsgündü ama sonunda barış sağlandı. Emir’in tek isteği Can’ın Ömer’den uzak durması.
Zülal ise Emir’e kör kütük aşık.. Rıza iki kuruşluk maaşıyla O’nu dersahenlere gönderir bizim kızn aklı kırk karış havada… (Bu arada Zülal’in oyunculuğunun ne kadar kötü olduğuna değinmeden geçemeyeceğim bu gibi yüzü,sesi televizyona hiç yakışmıyor.)
Dizinin yayından kaldırılacağı iddiasının hatırlatılması üzerine Ulusoy, “Dizi çekimleri çok keyifli gidiyor her şey yolunda dizi devam ediyor. İlerleyen bölümlerde izleyenleri güzel sürpriz bekliyor” dedi.
Dizinden ‘Evlerden Biri’ dizisi için ayrılan ve Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu’na geri döneceği konuşulan Ceyda Ateş’in de gecede olması dikkat çekti.
Yavuz’un kumarhanesine yapılan baskının perde arkası ise Can’ın çabalarıyla aralanıyor. Evet ihbarı Ünal Sarrafoğlu yaptı. Ünal kuyruk acısı yaşıyor. Bir zamanlar gecelerin bir numarası olan Ünal şimdi Yavuz’un çalışanı.. Yavuz bu ihbarı Ünal’ın yaptığından emin bu yüzden gece kulübünün açılışını hızlandırdı. Davetiyelere de öyle bir not düştü ki Ünal’ı rezil etmeye yetti. Evet o davetiyeler herkese gönderildi. Emir ve Can’da davetli bu geceye. Emir’in hiç niyeti yok davete gitmeye ama Koray Emir’i silkeleyip kendine getiriyor. Emir geceye katılıyor hemde Can ile birlikte… Can polislikten çıkmış zarif bir bayan olarak Emir’in yanında yerini aldı. (Boy olarak Feriha’dan kalmaz büyük bir ihtimal ile takoz Can içinde kullanılmıştır.) Evet Emir’in yanında boy gösterdi. Herkes şoktaa. Ünal, Cansu, Sanem ve Yavuz. En büyük şoku Yavuz yaşar. Bir yanda kendisine emanet edilmiş ve gönlünü kaptırdığı kız diğer yanda ise bir zamanların bir numaralı düşmanı Emir.Emir’in bu dönüşü muhteşem oldu.. Bakalım Emir’in Yolu’nda daha neler olacak ?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.