Google Reklamları

Pages

22 Ekim 2012 Pazartesi

Galatasaray Cluj Şampiyonlar Ligi Maçı 23 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray Cluj Şampiyonlar Ligi Maçı 23 Ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta ? Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki üçüncü maçında Romanya'nın CFR 1907 Cluj takımı ile saat 21.45'te karşılaşacak.Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'nun yardımcılıklarını Mauro Tonolini ve Lorenzo Manganelli yapacak.İlave yardımcı hakemlik görevini Luca Banti ve Antonio Damato'nun yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Andrea Stefani.Gruptaki ilk iki maçını sarı-kırmızılı takım, seyircisi önünde çıkacağı mücadelede Rumen Cluj takımını mağlup ederek, ''Devler Ligi''ndeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
İlk maçta deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımına 1-0, ikinci maçta ise Portekiz temsilcisi Braga'ya Türk Telekom Arena'da 2-0 mağlup olan Galatasaray, henüz gol atamadı ve sıfır puanla grubun son sırasında yer alıyor.
Gruptaki ilk maçında deplasmanda Braga'yı 2-0'lık skorla geçen, ikinci maçında ise sahasında Manchester United'a 2-1 mağlup olan Cluj ise, averajla grubun 2. sırasında yer alıyor.

Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 135, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 239 maç oynadı.

Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olan ve UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası'nı müzesinde bulunduran Galatasaray, 239 maçta 90 galibiyet ve 87 yenilgi alırken, 62 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.