Google Reklamları

Pages

27 Ekim 2012 Cumartesi

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı 29 ekim

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı 29 ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta ? Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, form grafiği düşen Dirk Kuyt’ın yanı sıra AEL Limassol maçında varlık gösteremeyen Krasic ve Stoch’la bir araya gelerek takıma daha fazla katkı yapmaları için ciddi uyarılarda bulunacak.Alex’le yolların ayrılmasından sonra Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde sadece 2 puan kaybeden Fenerbahçe’de yabancı oyuncuların performansı masaya yatırılıyor. Mönchengladbach, Beşiktaş ve AEL Limassol maçlarını kazanan, Bursa’dan bir puan çıkaran sarı-lacivertli takımda, Kuyt ve Krasic’in düşük form grafikleri Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı harekete geçirdi.
AEL Limassol maçını kazanarak grupta liderliğe yükselen Fenerbahçe’de Kuyt ve Krasic ile bu sezon hiç kendini gösteremeyen Stoch’un performanslarını sorgulamak isteyen Kocaman bu oyuncularla Antalyaspor maçı öncesi bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacak.
Geldiği ilk günlerdeki başarı grafiği hızla düşen Kuyt ile henüz kendini ispat edemeyen Krasic’i dinleyecek olan Aykut Kocaman, bu futbolculara kısa sürede takıma katkı yapmaları çağrısında bulunacak. Stoch ile de görüşecek olan Kocaman, bu futbolcudan aklından takımdan ayrılmayı çıkarmasını, kendini antrenmanlara vermesini ve oynayamadığı zaman küsmeyip, katılımcı olmasını isteyecek. Sarı-lacivertli hocanın, form durumları inişte olan diğer oyuncularla da bir araya geleceği öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.