Google Reklamları

Pages

17 Ekim 2012 Çarşamba

Galatasaray Fenerbahçe - Bayan basketbol Maçı 17 ekim

GOOGLE REKLAMLARI

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Cumhurbaşkanlığı Kupası için Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Ankara Spor Salonu'nda akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.
Baş antrenör Ekrem Memnun, teknik ekipten Derya Özyer ve Emre Vatansever yönetiminde gerçekleştirilen ve daha çok taktik ağırlıklı geçen çalışma yaklaşık olarak iki saat sürdü.
Işıl Alben, Özge Yavaş, Ayşe Cora, Yasemen Saylar, Şebnem Kimyacıoğlu, Şaziye İvegin, Gülşah Gümüşay, Bahar Çağlar, Sylvia Fowles ve Ann Wauters antrenmanda yer aldı. Alba Torrens ise özel program çerçevesinde takıma eşlik edebildi.
Antrenman sonrası görüşlerini aldığımız Ekrem Memnun "Hazırlık döneminde eksiklerimiz oldu, sakatlıklar yaşandı ne yazık ki. WNBA'deki oyuncular kontratlarından dolayı burada olamıyor. Biri final oynuyor, diğeri kontratından özel bir durumdan dolayı ABD vatandaşlığı almak üzere, onun için aramızda değil. Bunlar bir anlam ifade etmiyor, önümüzde kupa var. Çok iyi hazırlandık. Bütün oyunculardan maksimum katkı alacağımı düşünüyorum. Prestijli, önemli bir maç, kupa için oynayacağız. Sezon başı ciddi bir rakibe karşı oynayacağız. Ezeli rekabet sonuçta, herkes bunun bilincinde. Çalışmalarımızın karşılığını almak istiyoruz. Çok iyi bir mücadele ortaya koymalarını bekliyorum oyuncularından. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kupayı kazanmak için mücadele edeceğiz. Galatasaray takımı sahaya çıkıyorsa herhangi bir bahaneye sığınmaz. Mevcut oyuncular adına da bir fırsat olacak bu maç. Buradaki oyuncuların Galatasaray'da olma sebepleri var. Beklentimiz kalitelerini ortaya koyup burada olmalarını sağlayan özellikleri göstermeleri, Galatasaray'a yakışan mücadeleyi sunmaları, iyi bir basketbol seyrettirmeleri taraftarımıza" sözleriyle takımına olan inancını dile getirdi.
Yasemen Saylar ise kendi performansını değerlendirerek, "Çalışmalara diğer arkadaşlarımdan önce başladım bu yaz. Yaklaşık üç ay kadar idman yaptım diyebilirim. Daha sonra da turnuvalar ve maçlar oynadık. Ben dahil bütün takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini düşünüyorum. Bu maça da çok iyi hazırlandık. Ekrem Memnun çok değerli, tecrübeli bir koç. Onun sistemini oturtmaya çalışıyoruz şu an. Güzel bir derbi olacağına inanıyorum. Umarım sonunda kazanan biz oluruz" şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın 20. Cumhurbaşkanlığı Kupası için Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma 17 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Maç günü saat 10.00'dan itibaren salondaki gişelerden de bilet satışı yapılacak. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.