Google Reklamları

Pages

21 Ekim 2012 Pazar

Göztepe - Adanaspor Maçı 22 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI

Göztepe - Adanaspor Maçı 22 Ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Adanaspor’la 22 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de Atatürk Stadı’nda oynayacağımız karşılaşmayı Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.
 Yaşar Kemal Uğurlu’nun yardımcılığını Hakan Atilla Gökbilgin ve Ayhan Akgöz üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Tolga Kadaz.Göztepe son yıllarda hiç bu kadar zor duruma düşmemişti. Ligin 8.haftasını geride bırakırken sarı-kırmızılı ekibin 1 galibiyeti, 1 beraberliği ve 5 mağlubiyeti bulunuyor. Kayseri Erciyes deplasmanında alınan son mağlubiyetle birlikte Teknik direktör Hüseyin Kalpar istifa ederek yerini geçici olarak Özgür Zengin devretti. Erciyes mücadelesinin 82.dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Veli Kızılkaya ise zorlu Adanaspor maçı öncesi takımını yalnız bıraktı.
Adanaspor kaçan puanlara yanıyor. Ligin güçlü ekiplerinden olan Adanaspor, bu sezon oynadıkları karşılaşmaların son bölümlerinde kalelerinde gördükleri gollere engel olamayarak taraftarlarını üzdü. Bu sezon kazandıkları 9 puan ile zirve yarışından bir hayli uzaklaşan turuncu-beyazlılar zorlu Göztepe maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayarak İzmire galibiyet parolası ile gittiler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.