Google Reklamları

Pages

1 Ekim 2012 Pazartesi

Mönchengladbach - Fenerbahçe uefa karşılaşması 4 ekim 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Mönchengladbach - Fenerbahçe uefa karşılaşması 4 ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta ? UEFA Avrupa Ligi’nde 2. maçlar oynanırken, Mönchengladbach ile Fenerbahçe, 4 Ekim Perşembe günü saat 22:05’te karşı karşıya gelecek.
2010-2011 sezonunu 16. sırada tamamlayan, dolayısıyla Bochum ile Play out oynamak zorunda kalan Mönchengladbach, bir sonraki sezon ise ligi 4. sırada tamamladı. Düşme tehlikesi yaşadıktan sonra adeta kendine gelen Mönchengladbach, ligi 4. tamamlarken, Leverkusen, Stuttgart, Wolfsburg ve Werder Bremen gibi takımların üstünde yer almış ve UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı.
Bu sezon ise ligde ilk 5 maçta 1 galibiyet alabilen Mönchengladbach şehrinin temsilcisi, şu an 9. Sırada yer alıyor ve 5 puanı var. Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’e elenen Mönchengladbach, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor. İlk maçında AEL ile deplasmanda 0-0 berabere kaldılar ve Avrupa sahnesine umdukları gibi bir giriş yapamadılar. Lucien Favre yönetimindeki Alman ekipte, en dikkat çeken isim Luuk de Jong.
Fenerbahçe ise bu sezon oynadığı maçlarda istikrar yakalayamamış durumda. Arka arkaya iki maç kazanamayan Fenerbahçe, ligde 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Fenerbahçe, ligdeki son maçında çok gol pozisyonu bulmasına rağmen Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi serüveni ise oldukça kısa sürmüştü. Play off oynayan Fenerbahçe, Spartak Moskova engelini aşamamış ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmişti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Marseille ile oynadığı ilk maçında, son dakikada yediği golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Fenerbahçe, bu maçta oldukça iyiydi ve pozisyonlar da bulmuştu, ancak istediği skoru elde edemedi. Alex’in takıma dönüşü, atmosferi olumlu yönde etkilese de, sakatlıklar can sıkıyor ve Fenerbahçe’nin gol sıkıntısı çekmesine neden oluyor.
İki takım arasında ciddi bir güç farkı bulunuyor. Fenerbahçe’nin kadrosunda yıldız isimler oldukça fazla. Şu sıralar sakatlıklarla uğraşan temsilcimizin, sakatların yerine oynayacak isimleri ise, yine de Mönchengladbach’ın kadrosundaki isimlerden daha iyi diyebiliriz. Aykut Kocaman’ın oyuncu değişiklikleri eleştirilse de, bu maçta oynayacak ya da sonradan oyuna girecek isimler fark yaratabilecek güçteler. Fenerbahçe, Mönchengladbach’ın bir gömlek üstü bence. Temsilcimiz bu maçı alacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.