Google Reklamları

Pages

17 Mart 2013 Pazar

Antalyaspor - Fenerbahçe Karşılaşması 17 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Antalyaspor - Fenerbahçe Karşılaşması 17 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe MP Antalyaspor ile karşılaşacak. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe maçını hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmayla birlikte ligde rakibiyle 36. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında bugüne dek yapılan 35 maçın 24'ünü Fenerbahçe, 4'ünü Medical Park Antalyaspor kazandı, 7 karşılaşma da berabere sona erdi.Sarı Kanaryalar'ın toplam 65 golüne, Akdeniz temsilcisi 26 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı 3-1 kazanan Medical Park Antalyaspor, rakibinin ligde Kadıköy'deki 47 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmıştı.
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, bu sezon yeterince şans verdiğini ancak değerlendiremediklerini belirttiği iki kanat oyuncusu Milos Krasic ve Miroslav Stoch, kendilerine kafilede yer bulamadı. Sağ bek Orhan Şam ile sakat olan Mehmet Topal ile Pierre Webo da Antalya kafilesine katılamayan oyuncular arasında bulunuyor. Fenerbahçe de ayrıca sol bek Reto Ziegler'in de rotasyon nedeniyle kafileye dahil edilmediği ifade edildi. Stoper Serdar Kesimal, teknik direktör Aykut Kocaman'ın tercihi doğrultusunda kadroda yer almadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.