Google Reklamları

Pages

3 Mart 2013 Pazar

Bursaspor - Sivasspor Mücadelesi 3 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Bursaspor - Sivasspor Mücadelesi 3 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında kendi sahasında yarın Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı ekip Gaziantepspor mağlubiyetini telafi edip yeni bir seriye başlamanın hesaplarını yapıyor.
Bursaspor ile Sivasspor, yarın ligde 16'ncı kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 15 maçın 8'inden Sivasspor, 5'inden Bursaspor galibiyetle ayrılırken, 2 karşılaşma beraberlikle sona erdi. 15 maçta, Bursaspor fileleri 21 kez havalandırdı, Sivasspor ise 27 kez topu ağlara gönderdi. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maç 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.
Bugün saat 16.00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Serhan Malkoç yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Serkan Tokat. Bursaspor'un Sivasspor karşısına, Carson-Şener, Serdar, İbrahim, Basser, Murat, Edu, Belluschi, Tuncay, Batalla, Pinto kadrosu ile çıkması bekleniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.