Google Reklamları

Pages

10 Mart 2013 Pazar

Fenerbahçe Bursaspor Süper Lig Mücadelesi 10 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe Bursaspor Süper Lig Mücadelesi 10 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertli oyuncuların, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 4 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.
Fenerbahçe'nin çalışmasını kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra yöneticiler Ömer Temelli, Şekip Mosturoğlu, Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker'in de izlediği ifade edildi.

Lider Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildiği karşılaşmayı yardımcıları ile birlikte izleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ince hesaplar yapmaya başladı... Bursaspor'u yenmeleri halinde farkı 4'e indirme fırsatını sunan skor nedeni ile yüzü gülen tecrübeli çalıştırıcı, "Bu sezon bir çok şansı teptik. Bu kez aynı hataya düşmemeliyiz. Galatasaray'ın İstanbul'da yenilmesi herkes için sürpriz ama bizim için büyük fırsat oldu" şeklinde konuştu.
Bu şansı iyi kullanarak yeniden şampiyonlukta iddialı konuma gelmek istediklerini vurgulayan Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sinir harbine sahne olacak. Bursaspor'u yenip, sürece moralli başlamamız gerek. Zaten bu fırsatı da kullanamazsak şampiyonluğu hak etmiyoruz demektir." Bu arada dün takımı ile toplantı yapan başarılı teknik adamın bu düşüncelerini öğrencileri ile de paylaşıp destek aldığı belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.