Google Reklamları

Pages

2 Mart 2013 Cumartesi

Real Madrid Barcelona Müsabakası 2 Mart

GOOGLE REKLAMLARI

Real Madrid Barcelona Müsabakası 2 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Belki kulağa tuhaf geliyor ama El Clasico’da kendisini kanıtlaması gereken takım, ezeli rakibi Real Madrid’in tam 16 puan önünde bulunan Barcelona olacak. Önce Şampiyonlar Liginde Milan’a 2-0 yenilen; ardından Kral Kupası yarı final rövanşında, evinde Real’e 3-1 kaybeden Katalan ekibi, futbolseverlerin son 5 yıldır görmediği kadar kötü bir performans sergiliyor.
Katalan ekibi, kanser tedavisi gören teknik direktör Tito Vilanova’yı çok arıyor. Fabregas ve Xavi’nin, sakatlıklarının da etkisiyle sert bir form düşüşüne girmesi, sık sık başka bir gezegenden geldiği söyleyen Lionel Messi’nin, son maçlarda dünyalı gibi oynaması ve savunmada verilen açıklar, Barcelona’nın rüya gibi başlayan sezonunu tehdit ediyor. Top hakimiyeti halen Barcelona’nın elinde olsa da, son maçlarda fazlasıyla tahmin edilebilir oynayan takım gol pozisyonuna girmekten çok zorlanıyor. Dahası Katalan ekibi, son 12 maçta da kalesini gole kapayamadı.
Son dönemde Barcelona’nın psikolojik üstünlüğünü kıran Real Madrid cephesinde ise akıllar Şampiyonlar Ligi’ndeki Manchester United maçında olacak. 1-1’in rövanşında, Old Trafford yolculuğu öncesi, teknik direktör Jose Mourinho’nun, sahaya nasıl bir takım süreceği merakla bekleniyor.
Real Madrid’de cezalı Di Maria forma giyemeyecek. Madrid basını, maçın adı El Clasico olsa da, Mourinho’dan kilit oyuncuları dinlendirmesini istiyor. "As" gazetesinin anketine katılan Real taraftarının yüzde 90’ı da, Mourinho’ya sahaya yedek oyuncularla çıkması çağrısı yaptı. Zira Madrid ekibi bu sezon tüm ümitlerini Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna bağlamış durumda.
Bakalım farklı beklenti ve hedeflerle sahaya çıkacak 2 takımın arasındaki son randevuda gülen kim olacak?

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.