Google Reklamları

Pages

31 Mart 2013 Pazar

Fenerbahçe - Akhisar Belediye 31 Mart 2013

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe - Akhisar Belediye Müsabakası 31 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Ligde 27. Hafta maçında Pazar günü Fenerbahçe ile Akhisar Belediye, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşılaşacak. Mustafa Kamil Abitoğlu maçı yönetecek hakem. Ev sahibi takım 46 puanla 2. sırada. Konuk ekip ise 26 puanla 17. sırada. Ev sahibi takım lideri takibe devam etmek istiyor. Konuk ekip ise güvenli bölgeyle aradaki farkı kapatmak istiyor.
Fenerbahce milli maç arasından önce deplasmanda Antalyaspor'u yenmeyi başarmıştı. Akhisar Belediye ile karşılaştıktan sonra hafta içinde Lazio ile karşılaşacaklar. Antrenör Aykut Kocaman'ın bu maç öncesinde önemli eksikleri var. Sağ bek Gökhan Gönül cezalı. Onun dışında Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Salih Uçan sakat. Sezer Öztürk de henüz hazır olmadığı için yok. Bununla birlikte Pierre Webo ise iyileşti ve oynamaya hazır.
Akhisar Belediye geçen hafta evinde Sivasspor karşısında geriden gelerek kazandı. Ligde kalma adına daha çok puan toplamaları gerek. Antrenör Hamza Hamzaoğlu bu maçta Severin Bikoko ve Gideon Adinoy Sani'den yoksun olmaya devam edecek. Onların dışında Kenan Özer and Gökhan Dinçer'in hafif sakatlıkları var. Durumları maçtan önce belli olacak. Yunanlı forvetleri Theofanis Gekas son 7 maçta 6 kez ağları havalandırdı ve takımın en büyük gol umudu olarak sahaya çıkacaklar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.