Google Reklamları

Pages

8 Mart 2013 Cuma

Galatasaray - Gençlerbirliği Müsabakası 8 Mart

GOOGLE REKLAMLARI
Galatasaray - Gençlerbirliği Müsabakası 8 Mart 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Fatih Terim, Eskişehirpor maçından sonra Gençlerbirliği karşılaşmasında da takımının başında bulunamayacak. Sarı-kırmızılı ekip, bir maçlık cezası biten antrenör Hasan Şaş yönetiminde mücadeleye çıkacak.
Cimbom'da, Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Felipe Melo da karşılaşmada görev yapamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Didier Drogba'nın ise kulübede olması bekleniyor.
Gençlerbirliği'nde ise Hurşut Meriç, Cem Can ve Ermin Zec'in lidere karşı sahada olmayacağı açıklandı.
Terim'in ekibi, bu sezon ligde cuma günü yaptığı karşılaşmalarda önemli puan kayıpları yaşadı. Ligde cuma günü çıktığı maçlarda Orduspor'a 2-0, Kardemir Karabükspor'a 3-1, Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Galatasaray, Gençlerbirliği'yle 3-3, Gaziantepspor ile de 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, cuma günü müsabakalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1, Akhisar Belediyespor'u da 2-1 mağlup etti.Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde 84. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 83 maçta sarı-kırmızılılar 45, kırmızı-siyahlılar 21 galibiyet elde etti. Taraflar 17 maçta ise eşitliği bozamadı.
Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında galibiyet sayısı bakımından 27-6 üstünlük sağladı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.