Google Reklamları

Pages

16 Şubat 2013 Cumartesi

Beşiktaş - Gaziantepspor Süper Lig Maçı 16 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Gaziantepspor Süper Lig Maçı 16 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ?Galatasaray'ın Akhisar galibiyetinden sonra gözününü mutlak galibiyete çeviren Kara kartallar mabedinde Gaziantepspor'la karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Gaziantepspor'u konuk edecek Beşiktaş, galibiyete koşullandı. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Barış Şimşek yönetecek.
Bu akşamki karşılaşma öncesi Beşiktaş 35 puanla, lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde, 2. sırada bulunuyor. Gaziantepspor ise 24 puanla 15. sırada yer alıyor.
Siyah-beyazlılar ligdeki son maçında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'u 3-1, Gaziantepspor ise evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.
Beşiktaş, son 2 maçını kazanamadığı BJK İnönü Stadı'nda bu sezon sadece 1 kez yenildi.
Ligin 6. haftasında Sivasspor'a, cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izlediği maçta 1-0 mağlup olan siyah-beyazlılar, daha sonraki 8 iç saha maçını kaybetmedi, bu süre içinde 3 kez kazandı, 5 kez de berabere kaldı.
Geride kalan 21 haftada toplam 46 golle ligin en golcü takımı olan Beşiktaş, kendi evindeki 11 maçta ise 25 kez gol sevinci yaşadı ve iç saha performansı bakımından da bu istatistikte zirvede yer aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.