Google Reklamları

Pages

13 Şubat 2013 Çarşamba

Unics Kazan - Galatasaray basketbol maçı 13 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Unics Kazan - Galatasaray basketbol maçı 13 Şubat 2013 hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak ?
Galatasaray Medical Park, Eurocup Son 16 L Grubu beşinci haftasında Unics Kazan ile karşı karşıya gelecek. Basketball Kazan'daki mücadele 13 Şubat Çarşamba günü saat 17.00'de başlayacak.
Ocak Çarşamba günü Eurocup Son 16 ilk maçında İstanbul'da Unics Kazan'ı konuk etti. Uzun süre mücadeleyi önde götüren Galatasaray Medical Park dördüncü çeyrekte oyunun kontrolünü tamamen rakibine kaptırdı ve özellikle Chuck Eidson'ı durduramayınca maçtan 74-80 mağlup ayrıldı. Galatasaray Medical Park'ta David Hawkins 20 sayı, Jamont Gordon 18 sayıyla oynarken Erwin Dudley 16 sayı üretti. Arroyo maçı beş asist ile tamamladı. Rakimizde Eidson 23 sayı, 4 asist ve Vougioukas 17 sayı, 7 ribaund ile oynadı. Takımımız asistlerde 13-18 geride kalırken U. Kazan serbest atış çizgisinden 16/19 ile (% 84) isabet buldu.
Galatasaray Medical Park'ın yıldız oyuncusu Henry Domercant 28 Kasım 2012'de oynanan Kuban maçında dizinden bir sakatlık geçirdi. Çekilen MR sonucu ve doktor kontrollerinin ardından sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edildi. Domercant daha önce 7. Uluslararası Banvit-TÜBAD Turnuvası'nda sağ dizinden, Kasım ayının ilk haftası oynanan Eurocup E Grubu birinci maçı olan Trefl Sopot mücadelesinde ise sol dizinden sakatlanmıştı. Oyuncumuzun ameliyat edilmesine karar verilirken iyileşme sürecinin yaklaşık altı ay olması bekleniyor. Yldız oyuncu BBL'de sadece Anadolu Efes karşısında 13 dakika süre alıp 9 sayı üretirken Eurocup'ta da Trefl Sopot önünde 6 dk. oynayıp 3 sayı ve Lokomotiv Kuban maçında dört dk. forma şansı bulup 3 sayı kaydedebilmişti. Domercant Galatasaray Medical Park bünyesinde üç resmi maça çıkabildi. Domercant 2011-2012 sezonunu Unics Kazan'da geçirdi. Kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Henry Euroleague'de takımının playofflara kadar yükselmesinde ön plana çıkan isimlerin başında geldi. Eski takımı M. Siena karşısında 30 sayı, 7 ribaund ile oynadı ve Euroleague kariyer sayı rekorunu kırdı. Henry Domercant Euroleague'de Ocak ayının en değerli oyuncusu ödülüne de uzanmıştı. Yıldız isim Euroleague'te 15,5 sayı ortalaması yakaladı. 27 Ekim 2011'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray Medical Park karşısında maçın bitimine az bir süre kala sorumluluk alan Domercant son saniyede kullandığı el üzeri üçlükle takımına galibiyeti getirmişti. Henry, geçtiğimiz sezon VTB Birleşik Ligi'nde 13,1 sayı ve Rusya Ligi'nde 11,7 sayı kaydetti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.