Google Reklamları

Pages

17 Şubat 2013 Pazar

Trabzonspor - Fenerbahçe Derbi Müsabakası 17 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Trabzonspor - Fenerbahçe Derbi Müsabakası 17 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Bu sezon deplasmanda oynadığı ligin 5'inci haftasındaki Fenerbahçe maçından golsüz beraberlikle ayrılan, ligin 8'inci haftasında Beşiktaş deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen ve ilk yarının son haftasında sahasında Galatasaray ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, derbi maçlarda galip gelemedi.
Bordo-mavililer, Fenerbahçe'yi mağlup ederek bu kez derbilerdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.Trabzonspor 'da teknik direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımın başında ilk büyük maçına çıkacak.
Bordo-mavili takımı, Kafkas yönetiminde ligin 20. haftasındaki Gaziantepspor maçında 4-1 galip gelmiş, geçen hafta da Sivasspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.
Trabzonspor'da Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora, Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.
Ligde 2013 yılında deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanan sarı-lacivertliler, Trabzon karşılaşmasından da 3 puanla dönmeyi hedefliyor.
Deplasmanda en son 16. haftada Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında dış sahada 19. haftada Gaziantepspor'u 2-1, 21. haftada da Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenerek son iki deplasmanda 6 puan kazandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.