Google Reklamları

Pages

16 Şubat 2013 Cumartesi

Eskişehirspor - Kayserispor Süper Lig Maçı 16 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI

Eskişehirspor - Kayserispor Süper Lig Maçı 16 Şubat 2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Eskişehirspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak zirve yarışından kopmamayı başardı.
Konuk Kayserispor ise Antalya ve Akhisar galibiyetlerinin ardından evinde Orduspor'u konuk etti ve sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.
Kayserispor son haftalarda iyi bir form yakaladı ancak Eskişehirspor iç sahada etkili oynayan bir ekip bu yüzden tercihimiz ev sahibi galibiyeti yönünde olacak.
Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği deplasmanında kazanan Eskişehirspor, üç hafata sonra dış sahada istediğini almayı başardı. Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen kırmızı-siyahlılar, son haftalarda daha dengeli bir oyun oynamaya başladı. Hücumda fazlasıyla başarılı olan Eskişehirspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın savunmada istediği sertliği de yavaş yavaş yakaladı. Üç haftadır da kalelerinde gol görmemeleri bunun en büyük örneği. Son üç maçından 7 puan çıkaran ve teknik direktör Robert Prosinecki'nin hem takıma, hem de Süper Lig'e alışmasıyla toparlanmaya başladı. Özellikle Orduspor gibi savunma kurgusunu iyi oluşturan bir ekibe karşı hücum etkinlikleri göz doldurdu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.