Google Reklamları

Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Bizim Okul 2.Bölüm 9 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Bizim Okul 2.Bölüm 9 Şubat 2013 Atv konusu.Derslerle birlikte eğlenmeyi, sağlam dostluklar kurmayı da başaran 10A sınıfın hayat dolu öğrencileri ekran başındakilere eğlenceli saatler yaşattı.
Okul müdürü Zeki Alasya, haylaz öğrencilerin korkulu rüyası olan, öğrencilerine ve öğretmenlerine sahip çıkan babacan Gestopa Ayfer'i canlandırıyor. Bizim Okul'un bir önceki bölümünde okul bahçesinde yaramazlık yapan öğrenciler okula yeni tayin olan Gestopa Ayfer ile tanışmıştı. Herkes isminden dolayı yeni müdürü, aynı isimli öğrenci velisi bir bayan zannetmişti. Yaşanan karışıklık gerçek okul müdürünün okula gelmesiyle çözülmüştü. Müdür Ayfer, okulun en haylaz sınıfı 10A'nın korkulu rüyası haline gelmişti.
Billy, öğretmenler odasını gizlice dinleyecek ve Gözde öğretmenin sınav yapacağını öğrenecektir. Habersiz yapılacak olan sınavdan bütün sınıf kısa sürede haberdar olacaktır. Sınavı engellemeye karar verecek olan Apaçi Caner, kolları sıvayacaktır. Ziya, borçları arttığı için okul kantine ortak olacaktır. Göreve yeni başlayacak olan Fizik öğretmeni Murat, kız öğrencilerin bir anda büyük ilgisini çekecektir. Okula yeni gelen İngilizce öğretmeni Lady Dilara da muavin Şevket'i derinden etkileyecektir. Beden öğretmeni Erdal, öğrencilerinin gazına gelecektir ve güreşe tutuşacaktır. 10A sınıfına sınav yapmaya kalkışan Ziya hoca da tuzağa düşürülecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.