Google Reklamları

Pages

9 Şubat 2013 Cumartesi

Mersin İ.Y - Fenerbahçe Müsabakası 10.02.2013

GOOGLE REKLAMLARI
Mersin İ.Y - Fenerbahçe Müsabakası 10.02.2013 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ?Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında gerçekleştirilecek Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.
Kulüpten alınan bilgiye göre, 10 Şubat Pazar günü yapılacak maç için kuzey ve güney kale arkasıyla Fenerbahçe misafir tribünü biletleri 75 liradan satışa sunulacak.
Biletler, maraton tribünü için 150 lira, Batı A-B tribünleri için 200 lira, VIP A-C tribünleri için 300 lira, VIP B tribün için 500 liradan liradan taraftarları bekleyecek.Bu arada, bilet fiyatlarını yüksek bulan bazı Mersin İdman Yurdu'nun taraftar grupları tepki gösterdi.
 Şeytanlar Grubu Kuzey Kale Arkası Başkanı Aydın Demirci, yazılı açıklamasında, ''skandal'' diye nitelendirdiği bilet fiyatlarının taraftara ''Stada gelmeyin'' demekle eş değer olduğunu savundu.
Son oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının kale arkası biletlerinin 72 lira olduğunu belirten Demirci, ''Bayern Münih 15 avro, Manchester United 10 dolara maç bileti satarken, Mersin İdman Yurdu'muzun herhangi bir takımla oynadığı bir lig maçının en ucuz biletini 75 lira yapmak soygundur. Gelir düzeyi belli olan Mersin İdman Yurdu taraftarlarını televizyon başına mahkum etmek ayıptır'' ifadelerine yer verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.