Google Reklamları

Pages

14 Şubat 2013 Perşembe

Bate Borisov - Fenerbahçe Uefa Mücadelesi 14 Şubat

GOOGLE REKLAMLARI
Bate Borisov - Fenerbahçe hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak ? 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İrlanda Cumhuriyeti'nden Alan Kelly yönetecek. Maç saatinde, tahmini hava sıcaklığının -1 derece olması bekleniyor. Maçın rövanşı 21 Şubat Perşembe günü İstanbul'da, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak ve 3. tura yükselecek ekip belli olacak.
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları düzelen Sow ve Caner antrenmana katıldı. Sakatlıkları süren Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk'ün ise tesislerde çalıştıkları belirtildi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Belarus'a hareket eden sarı-lacivertli kafilede 21 futbolcu yer aldı.
Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğunun ardından henüz Nijerya'dan dönmeyen Joseph Yobo, Atletico Madrid formasıyla bu sezon Avrupa kupasında oynaması nedeniyle statü gereği sarı-lacivertli formayı giyemeyen Emre Belözoğlu, sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz ile Sezer Öztürk, BATE Borisov maçları için UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Orhan Şam ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından tercih edilmeyen Milos Krasic, kafilede yer almadı.
Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyonluk yaşayan sarı-lacivertli oyuncu Joseph Yobo'nun İstanbul'a dönüş tarihi henüz netleşmedi.
BATE Borisov bu sezon Avrupa kupalarında çıktığı 12 maçta 5 galibiyet aldı, 3 kez berabere kaldı, 4 maçta da yenildi. Fenerbahçe ise 10 maçın 5'inikazandı, 3'ünde berabere kaldı, 2'sinde yenildi.
UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takımın yer aldığı 2. turun ilk maçında yarın karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ile Belarus temsilcisi BATE Borisov, Avrupa kupalarında ilk kez birbirlerine rakip olacak.
Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turundan başlayıp, 3. eleme ve ardından da play-off turlarını geçerek gruplara kalma başarısını gösteren Belarus ekibi, (F) Grubu'nu 6 puanla 3. sırada tamamlayıp yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme şansını yakaladı ve Fenerbahçe'ye rakip olmuşdu. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunu geçmesine rağmen, play-off engeline takılan sarı-lacivertli ekip ise sezona UEFA Avrupa Ligi'nde devam ederken, başarılı bir performans ortaya koyarak (C) Grubu'nu 13 puanla lider tamamladı ve son 32 takım arasında "Devler Ligi"nden gelen BATE Borisov ile eşleşti.
5'er galibiyetleri var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.