Google Reklamları

Pages

22 Eylül 2012 Cumartesi

Beşiktaş Gaziantepspor maçı 22 eylül 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş Gaziantepspor maçı 22 eylül 2012 hangi tv kanalında saat kaçta, maç skoru kaç kaç sonuçlandı ? Gaziantepspor – Beşiktaş maçı saat kaçta Hangi kanalda Gaziantepspor - Beşiktaş ilk 11′ler 22 Eylül 2012

Gaziantep Beşiktaş Maçının Kadroları ilk 11′şeri

Beşiktaş’ın Gaziantepspor karşısında Muhtemel ilik 11 kişilik kadrosu

Allan McGregor, İbrahim Toraman,Tomas Sivok, Julien Escude,Roberto Hilbert,Olcay Şahan,Manuel Fernandes,Veli Kavlak,Uğur Boral,Filip Holosko,Batuhan Karadeniz

Beşiktaş Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’i beşinci hafta maçında, Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor’a konuk olacak.

Gaziantep Beşiktaş maçı bilet fiyatları

Spor Toto Süper Ligi’nde hafta sonu oynanacak Gaziantepspor-Beşiktaş maçının biletleri satışa sunuldu.

Gaziantepspor’dan yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak Gaziantepspor-Beşiktaş maçının biletlerinin Biletix satış noktası ve Gaziantepspor Store’dan satışa çıkartıldığı belirtildi.

Sporseverlerin Gaziantepspor Beşiktaş maçını kale arkasında 10, maratondan 20, kapalı tribünden 100 ve gold tribünden 150 TL karşılığında izleyebileceği kaydedildi.

Gaziantep Beşiktaş maçı saat kaçta hakemler kim?

22 Eylül 2012 Cumartesi günü saat 20.00′da başlayacak olan Gaziantepspor Beşiktaş maçının orta hakemi Yunus Yıldırım olacak. Yunus Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Ekrem Kan ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Sabancı.

Gaziantepspor teknik direktörü Hikmet Karaman Beşiktaş maçı öncesinde Süperlig 4. haftada İnaönü Stadyumu’bda oynanan Beşiktaş Sanica Boru Elazığspor maçını izleme için İstanbul’a gitmişti.

Gaziantepspor’un Bosnalı futbolcusu Haris Medunjanin, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ”Kasımpaşa maçında kendimize kaybettik. Normalde Kasımpaşa bizden iyi bir takım değil, hatta biz onlardan daha iyiyiz. Ne yazık ki bireysel hatalarımız bize biraz pahalıya mal oldu. Bu maçı hemen unutup, Beşiktaş maçını düşünmemiz gerekiyor. Umarım bu hafta iyi bir hazırlık devresi geçirip Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılırız” dedi.

Spor Toto Süper Lig maçında Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşıyor..

Ligde 8 puan ile 3.sırada bulunan Beşiktaş bu deplasmandan 3 puan çıkarabilecek mi.

Gaziantepspor ligde 3 puan ile 14.sırada bulunuyor..
Gaziantepspor – Beşiktaş Maçı Saati
Tarih: 22.09.2012
Saat: 20:00

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.