Google Reklamları

Pages

12 Eylül 2012 Çarşamba

Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu süper lig maçı 16 eylül

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu süper lig maçı 16 eylül 2012.Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 2 grup halinde yapılan ayak tenisi maçıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Özgür Çek ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles antrenmanda yer almadı.

Sakatlıkları bulunan Milos Krasic, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz ve Moussa Sow tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak tesislerimizde sürdürdü.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.