Google Reklamları

Pages

13 Eylül 2012 Perşembe

Beşiktaş Elazığ Süper Lig maçı 17 eylül 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş Elazığ Süper Lig maçı 17 eylül 2012.Beşiktaş'ın 17 Eylül Pazartesi günü Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.
Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 17 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'da Sanica Boru Elazığspor ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacak Spor Toto Süper Lig'in dördüncü hafta maçının biletlerinin BJK Bonus Kart sahipleri için bugün satışa çıkarıldığı ve genel satışın da 14 Eylül Cuma günü saat 10.00'da başlayacağı bildirildi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen akşam antrenmanına koşularla başlayan futbolcuların, pas çalışmalarının ardından yarım sahada maç yaptıkları bildirildi.
Milli takımlarda yer alan Cenk, McGregor, Veli, Hasan Türk ve Sivok ile tedavileri süren Mustafa Pektemek ile İsmail Köybaşı'nın antrenmana katılmadığı belirtildi.
Mehmet Akgün, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup'un takımdan ayrı çalıştıkları, İbrahim Toraman'ın ise takımla birlikte antrenman yaptığı kaydedildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.