Google Reklamları

Pages

15 Eylül 2012 Cumartesi

Manchester United - Galatasaray maçı hangi kanalda 19 eylül

GOOGLE REKLAMLARI

Manchester United - Galatasaray şampiyonlar ligi maçı hangi kanalda 19 eylül 2012 saat kaçta ? Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ilk hafta Manchester United deplasmanına gidecek olan Galatasaray, Fatih Terim tarafından alınan kararla yolculuğunu Antalyaspor karşılaşmasının hemen ardından gerçekleştirecek.
Takvim gazetesi kaynaklı habere göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 19 Eylül Çarşamba günü Manchester United deplasmanında oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesinin planlarını şimdiden yapmaya başladı. Önemli maç öncesi motivasyonu arttırmak isteyen Terim, aldığı kararla ekiple beraber Antalyaspor maçının hemen ardından deplasmana uçacak. Kesin kararın ise bu hafta kesin olarak açıklanması bekleniyor.
Alınacak kararın oyuncuların zorlu maçın önemini anlamaları ve konsantre olmalarını sağlamak için planlandığı belirtildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde yer aldıkları grupta kolay takımın olmadığını söyledi.
UEFA'nın elit teknik direktörler toplantısına katılan ve Şampiyonlar Ligi kupasının bu ülkeye bir gün geleceğini söyleyen Fatih Terim, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Biraz ileride UEFA Kupası var. O kupayı aldık. Türk bayrağı kupanın üzerinde duruyor. Bu kupaya da bakıyorum ve 'Çok güzelmiş' diyorum. Grubumuz kolay değil. Manchester United, Braga, Cluj hepsi de zorlu takımlar. Ama ben bir gün bu kupanın ülkemize geleceğini biliyorum." dedi.

Takımın bu sezonki hedeflerinden de bahseden Terim, "Bu sezonki planımız şu, Gruptan çıkabilmek. Yani, Ocak ayından sonraki maçlara kendimizi götürmek ve ilerlemek istiyoruz. Galatasaray'ın başında Avrupa Kupaları'nda yer almayı çok özledim." diye konuştu.

En iyisi Messi

Dünyanın en iyi futbolcusunun Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi olduğunu da söyleyen Terim, "Bence dünyanın en iyisi tartışması Messi. Ronaldo, Xavi ve Zlatan gibi oyuncular da oyuna etki edebiliyor, fakat Messi bunu her zaman, her maçta yapabiliyor." ifadelerini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.