Google Reklamları

Pages

1 Eylül 2012 Cumartesi

Gaziantepspor - Trabzonspor süper lig maçı 2 eylül 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Gaziantepspor - Trabzonspor süper lig maçı 2 eylül 2012.Spor Toto Süper Lig’in 3. Haftasının son maçında Gaziantepspor evinde Trabzonspor’u konuk edecek. 2 Eylül 2012 Pazar akşamı Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00’da başlayacak. Maç TRT Radyo 1’den canlı yayınlanacak.Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transfer sezonu süreci içerisinde takıma en az iki oyuncunun daha gelmesinin şart olduğunu söyledi. Sezon başından bu yana sürekli takviye talebinde bulunan Karaman’ın en büyük sıkıntısı ise terör olayları.

Gaziantepspor’a gelmek isteyen yüzlerce futbolcu olduğunu söyleyen Karaman, “Ancak bunlar bizim istediğimiz kriterlerde oyuncular değiller. Menajerler kanalıyla bize gelmek isteyen o kadarçok oyuncu var ki gel desem hemen atlayıp gelecekler ama işimize yaramadıktan sonra biz ne yapalım onları” dedi.

HARİTAYA BAKIYORLAR

Kendilerinin istedikleri oyuncuların ise Suriye’de yaşanan olaylar nedeniyle buraya gelmek istemediğini yineleyen Karaman, “Teklif götürdüğümüz çok önemli oyuncular var ama adamlar bizimle konuştuktan sonra hemen haritayı önlerine alıp bakıyorlar. Halep ile Gaziantep sanki birbirine bitişmişgibi bir görüntü içerisinde oluyor. Böyle olunca da ya eşinin ya da çocuklarının korktuklarını bahane edip gelmek istemiyorlar. Bayramda Karşıyaka semtinde yaşanan olay ise bu işin tuzu biberi oldu. Tabi durum ne olursa olsun bu takıma mutlaka iki oyuncu transfer edilecek” şeklinde konuştu.

IVAN ÖFKESİ

HiKmet Karaman, dün sabah yaptırdığı antrenmanda Ivan’ın çalışma biçimini eleştirel yaklaşım göstermesine tepki koydu ve bu futbolcuyu antrenmandan kovdu. Fenerbahçe yenilgisiyle morali bozulan kırmızı siyahlı takımın teknik patronu, sabah çalışmasında Ivan’ın yardımcısı Hasan Özer’e “hep koşuyoruz, sürekli koşu yapıyoruz” demesini duyunca küplere bindi.

NASIL GELİŞTİ?

Teknik direktör Hikmet Karaman, yardımcısı Hasan Özer’e Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alan oyunculara yarım saatlik koşunun ardından dinlenmeleri konusunda talimat verdi. Bu talimat üzerine antrenman öncesi futbolculara koşu yapılacağını söyleyen Özer’e Brezilyalı Ivan De Souza “Sürekli koşu yapıyoruz” diyerek şikayette bulundu..

Bu tepkiyi duyan teknik direktör Hikmet Karaman ise hemen tepki gösterdi ve Brezilyalı futbolcuya dönerek, "Ivan sen Fenerbahçe maçında çok koştun, çok çalıştın, yoruldun. Senin keyfine göreidman yapacağız. Hadi sen git de uyu" diyerek antrenmandan gönderdi.

ANTRENMANI TERK ETTİ

Hikmet Karaman’ın beklenmeyen tepkisiyle karşı karşıya kalan Ivan, önce şaşırdı sonra çaresizce başı önde sahadan uzaklaştı. Brezilyalı oyuncu, antrenmanı başlamadan bitirerek tesisteki antrenman sahasından çıkarak doğruca odasına gitti.

(Gaziantep 27 Gazetesi)

"OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Sanica Boru Elazığspor'u sahasında 2-0 yenerek mutlu olduklarını söyleyen Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, "İyi bir kadromuz var" dedi..

Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor'u sahasında 2-0 yenerek puanını 4'e yükselten Trabzonspor, geçen sezona oranla iyi bir başlangıç yaptı.

Geçen sezon ligin ilk 2 haftasında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 1 puan elde edebilen bordo-mavililer, bu sezon aynı dönemde 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 puan toplandı.

Bu sezon 1-1'lik Kardemir Karabükspor ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki 0-0'lık Videoton beraberliğiyle eleştirilen bordo-mavili takım, ligde 2. hafta sonunda lider Fenerbahçe ile aynı puanda 3. sırada kendine yer buldu.

Geçen sezona deplasmanda 1-1'lik Manisaspor beraberliği ile başlayan, ikinci haftada sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi, ilk 2 haftayı 14. sırada tamamlamıştı.

-Şakar: ''Oyuncularımıza güveniyoruz''-

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, iyi bir kadrolarının bulunduğunu ve oyuncularına güvendiklerini söyledi.

Ligin henüz başında olduklarını ifade eden Şakar, ''Ligde iki hafta sonunda 6 puan alan bir takım yok. Aldığımız 4 puan iyi bir başlangıç sayılabilir. İlerleyen haftalar ligdeki durumumuz açısından daha belirleyici olacak. Biz teknik heyetimize, oyuncularımıza güveniyoruz. İyi bir kadromuz var'' dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.