Google Reklamları

Pages

30 Eylül 2012 Pazar

Beşiktaş - Sivasspor maçı 1 ekim 2012

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Sivasspor maçı 1 ekim 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaçkaç bitti ? Beşiktaşlı futbolcular kaptan İbrahim Toraman, Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Oğuzhan Özyakup, Sivasspor maçını kazanmak istediklerini söylediler.Beşiktaş'ın yeni sezon ürünlerinin tanıtıldığı gecede konuşan kaptan İbrahim Toraman, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Niğde Belediyespor maçını değerlendirdi. Kupada tek maçların her zaman tehlikeli olduğunu ifade eden Toraman, "Genç arkadaşlar oynadı. Hocamız ligde forma şansı pek bulamayan oyunculara şans verdi. Önemli olan turu geçmekti, arkadaşlarımız geçti. Hepsini tebrik ediyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacakları Sivasspor maçına değinen Toraman, "Çok önemli maç, ona onsantre olduk. Çok iyi çalışıyoruz. Bizim için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İnşallah iyi mücadele edip, kazanarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

OLCAN ŞAHAN: "PERFORMANSIM DAHA İYİ OLABİLİR"

Lige iyi başladıklarını belirten başarılı futbolcu Olcay Şahan ise, "Antep maçı bizi biraz yolumuzdan şaşırttı ama bu hafta Sivas maçına iyi hazırlanıyoruz ve 3 puanla ayrılcağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kendi performansını değerlendiren Olcay, "Daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Önümüzde haftalarda daha iyi olacağım. Takıma daha çok yararlı olacağım" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu belirten Olcay, Türkiye'de çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

VELİ KAVLAK: "BU SENE SIKINTILAR ÇEKEBİLECEĞİMİZİ BİLİYORUZ"

Başarılı futbolcu Veli Kavlak ise Niğde Belediyespor maçında zorlandıklarını ancak turu geçen taraf olduklarını hatırlatarak, "Önemli olan oydu. Şimdi önümüze bakıyoruz" dedi.

Bu sezonun sıkıntılar ile geçeceğini bildiklerini söyleyen Veli, "İlk 5 hafta iyi geçti onuda biliyoruz. Hepimiz profesyoneliz. Bizim en önemli hedefimiz takım olmak ve onu başarmak istiyoruz. Takım olursak büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

OĞUZHAN: "GENÇ ARKADAŞLARIMIZ ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR"

Kaybettikleri Gaziantepspor maçını değerlendiren genç fubolcu Oğuazhan ise, "Gaziantepspor maçının zor olacağını biliyorduk. Son dakikada beklemediğimiz bir gol yedik ama ileriye bakmamız gerekiyor. Sivas maçını inşallah kazanıp devam ederiz" diye kaydetti.

Niğde Belediyespor maçında genç futbolcuların ellerinden geleni yaptığını belirten Oğuzhan, "Zor bir maç olacağıını biliyorduk. Hava sıcak. Ben midem rahatsız olduğu için oynamadım" şeklinde konuştu.
Kaynak:zaman

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.