Google Reklamları

Pages

10 Kasım 2012 Cumartesi

34. Uluslararası Istanbul Avrasya Maratonu Ne zaman nereden başlıyor ?

GOOGLE REKLAMLARI

34. Uluslararası Istanbul Avrasya Maratonu Ne zaman nereden başlıyor ? Bu sene Avrasya Maratonu 11 Kasım 2012 tarihinde koşulacak. Sadece istanbul değil bütün Türkiyeden hatta Dünya dan sporcular koşu için izdiham oluşturacaklar.Biliyorsunuz geçen senelerde köprü nasıl sallanmıştı.. Bunun için sayı önlemi aldılar. Kayıt yaptırmadan koşmaya gidemiyorsunuz. Sonra Köprü üzerinde piknik yapmak yasaklanmış.. Artık unutun köprüde köfte pişirmeyi.. Bu arada Vodafone 2012 istanbul maratonuna sponsor olmuş.
Her ne kadar adı maraton olsa da aslında 3 farklı yarış tipi var..
Bunlar Maraton 41 km, yarı maraton 15 km , çipli halk koşusu 8 km
Kayıtlı yarışlar için son kayıt tarihi 30 eylül.
Halk Yürüyüşü Anadolu Yakası'nda, Altunizade Köprüsü altında başlar, Boğaziçi Köprüsü'nü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından ayrılarak, Barbaros Bulvarı'ndan Beşiktaş'a iner ve sahil yolunu izleyerek İnönü Stadyumu önünde son bulur.

Halk Yürüyüşü kayıtları 29 ekim 2012'de başlayacak olup 80,000 adet kontenjan dolana kadar sürecektir. Kayıt için, aşağıda belirtilen Spor A.Ş.'nin tesislerinde, meydanlarda, metro istasyonları ve benzeri noktalarda kurulacak olan Kayıt Stantları'nda form doldurmanız yeterli olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.