Google Reklamları

Pages

6 Kasım 2012 Salı

Schalke 04 - Arsenal Şampiyonlar Ligi 6 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Schalke 04 - Arsenal Şampiyonlar Ligi 6 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaç kaç bitti ? Şampiyonlar Ligi B Grubunda zirvenin adı bu karşılaşmadan sonra belli olacak. Arsenal deplasmanda Alman ekibi Schalke 04 ile karşılaşacak.
Arsenal rakibini mağlup ederek hem liderliğini almak hem de Schalke 04'ten rövanşı almak isteyecektir. Arsenal Gruptaki ilk 2 maçından galibiyetle ayrılmasına rağmen Schalke 04 karşısında aldığı mağlubiyetle Grupta 2.liğe geriledi. Son haftalarda bir türlü istenilen sonuçları elde edemeyen İngiliz devi hafta sonu Manchester United gibi bir dev ile karşılaştı. Bu karşılaşmada Manchester United karşılaşmasının yorgunluğunu hissedecektir. Arsenal'ın deplasmanda galibiyet alması çok zor olacak. Schalke 04 bu bu karşılaşmadan en azından 1 puan için savaşacaktır.
Arsenal ilk karşılaşmada rakibini taraftarı önünde mağlup edemedi. Schalke 04 ilk karşılaşmayı 2.yarıda Afellay ve Huntelaar'ın ayağından bulduğu gollerle kazanmayı başardı.
Schalke 04 bu karşılaşmadan 3 puanla ayrıldığı takdirde Gruptan çıkma şansını büyük ölçüde garantileyecek. İlk karşılaşmada rakibini deplasmanda 2 golle mağlup etmesini başardı. Bu karşılaşmada taraftar desteğini de arkasına alarak mücadele edecekler. Bu karşılaşmada da hedefleri en azından 1 puan almak olacaktır. Schalke 04 Grupta çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Grupta Olympiakos ve Arsenal'ı mağlup eden Schalke kendi sahasında Montpellier ile berabere kaldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.