Google Reklamları

Pages

18 Kasım 2012 Pazar

Antalyaspor Beşiktaş Süper Lig Maçı 18 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Antalyaspor Beşiktaş Süper Lig Maçı 18 Kasım 2012 hangi tv kanalında saat kaçta başlayacak ? Beşiktaş, Süper Lig’de M.P.Antalyaspor ile oynadığı son 9 maçta galip geldi. Son 9 maçta rakibini üst üste yenen Beşiktaş son 18 lig maçında ise rakibine yenilmedi. Beşiktaş, Süper Lig’de M.P.Antalyaspor karşısında en son 1997-98 sezonunda (03.05.1998 tarihinde Mehmet Özdilek Beşiktaş takımında forma giyerken) deplasmanda 1-0′lık skorla kaybederken daha sonra oynadığı 18 lig maçında 15 galibiyet, 3 beraberlik aldı. İki takım lig tarihi boyunca toplamda 34 maç yaparken bu karşılaşmalarda Beşiktaş 24 kez, M.P.Antalyaspor 3 kez kazandı, 7 maç berabere bitti. Beşiktaş bu 34 maçta 75 gol atarken, M.P.Antalyaspor 27 gol kaydetti.
Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Mehmet Özdilek de, takımına çok güveniyor. Başarılı çalıştırıcı, “Yıllarca kaptanlığını yaptığım Beşiktaş’a karşı şansım tutmuyor. Ancak bu tabloyu tersine çevirmek elimizde. Yarın (bugün) kazanmak ve hak ettiğimiz liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz” ifadesini kullandı.
Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik direktörü Mehmet Özdilek, yakaladıkları bu performansı devam ettirmek istediklerini söyledi. Beşiktaş’ın bu sezon kazanmak için mücadele eden oyunculardan oluşan bir takım olduğunu belirten genç çalıştırıcı, “Art arda aldığımız başarılı sonuçlarla ligin zirvesine kadar geldik. Bundan sonra rakip ayırt etmeden her maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. Seyircimiz önünde önce iyi bir futbol ortaya koymak sonra da kazanan taraf olmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.
Muhtemel Kadrolar
MP Antalyaspor: Hakan, Koray, Deniz Barış, Musa Nizam, Ergün Teber, Janda (Pedro), Uğur İnceman, İsmail Aissati, Tita, Isaac, Diarra
Beşiktaş: Cenk, İ.Toraman, Sivok, Ersan, Uğur, Holosko, Fernandes, Oğuzhan, Necip, Olcay, Almeida
Saat: 19.00

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.