Google Reklamları

Pages

10 Kasım 2012 Cumartesi

En İyi 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyesi Nedir Ne Alınır ?

GOOGLE REKLAMLARI

En İyi 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyesi Nedir Ne Alınır ? Bazen sevdiklerinizin hayatınızda olmadığını düşündüğünüzde hissettiğiniz o büyük boşluğun ne kadar kötü bir karanlık olduğunu fark edersiniz. Bu da size aslında hayatınızda yer alan insanların yaşamınızda oynadıkları rolü daha net gösterir. Onlar için yaşama daha sıkı sarıldığınızı fark eder, onlar için soluduğunuzu hissedersiniz. Sevmek, aileden başlar ve uzunca bir listeyi ortaya koymanıza sebep olur. Ama hayatımızın direksiyonundan tutan öyle insanlar bulunur ki dünya da işte biz o insanlara her şeyin en özel olanını yaşatmak isteriz. Kim mi onlar? Tabii ki öğretmenlerimiz.. Öğretmenler gününde öğretmeninizin günlük hayatına renk katacak hediyeler almak istiyorsanız, sizler için hazırladığımız bu hediye fikirlerini çok beğeneceksiniz demektir. Keyifli bir inceleme süreci geçirmeniz dileğiyle.. Öğretmenler günü hediyesi olarak sunabileceğiniz en renkli hediyeler huzurlarınızda! Öğretmenim için ne hediye alabilirim en iyi hediye ne olur diye sorup durma işte sana hediye fikirleri durma aklına geleni sen de yorum olarak ekle. İşte en güzel Öğretmenler Günü Hediyeleri:
Öğretmeninizi her şeyiyle diğer öğretmenlerden farklı görmek istiyorsanız, size sunacağımız bu hediye fikri değişim için güzel bir başlangıç olacak. Kitap görünümlü bu laptop kılıfı öğretmeninizin mesleğini ele verecek. Kitap okumayı seven öğretmeniniz bu hediyenizi çok beğenecek.
Hediye fikirleri arasında en çok tercih edilen ürün olan oscar ödülü öğretmeninizi de şaşırtmaya geliyor. Kişiye özel hediye kategorisinde yer alan bu oscara öğretmeninizin ismi çok yakışacak. Öğretmeninize kendisinin sizin için ne kadar önemli olduğunu belirtebileceğiniz oldukça etkili bir hediye olacak.  Resimde “ Yılın En İyi Babası” yazan yere istediğiniz yazıyı yazdırabileceksiniz tabi.
Herkesi şaşırtan bu sanal lazer klavye öğretmeninize verebileceğiniz en kullanışlı hediye olmaya geliyor. Öğretmeninize daha rahat mesaj yazma hakkını tanımaya var mısınız? Klavye kullanmaya alışmış olan öğretmeninize bu ürünü hediye edin ve İpad yada telefondan mesaj atarken öğretmeninizin zaman kaybetmesini engelleyin.
Her zaman fedâkarlığın en büyüğünü yapan öğretmenlerinizi güne güzel hazırlayacak bir saat hediye etmeye ne dersiniz? Gece saate bakmaya üşenenlerin hayran kalacağını düşündüğümüz bu sevimli saatler sese duyarlı ve el çırpmanız halinde ledli yapısı sayesinde size saatin kaç olduğunu gösteriyor. Eminiz öğretmeninizin daha önce bu kadar maharetli bir saati olmamıştır.
Öğretmen deyince akla gelen kelimeleri ele alalım.. Öğretmek, öğrenci, kitap, defter, kalem vb.. Öğretmenler gününde en çok hediye edilen seçenekler arasında yer alan kalem seçeneği artık size de sıkıcı gelmeye başladı öyle değil mi?  O zaman durumu biraz daha keyifli hale getirelim.. Nasıl mı? Bu dev kalem sayesinde. Öğretmeninize hediye olarak sunabileceğiniz bu dev kalem görenlerin gözünü korkutacak. Hatta abartmıyoruz, öğretmeniniz bu kalem sayesinde kendini bile koruyabilecek.
Öğretmeninizin elinin altından ayırmayacağı bu kalem bölmeli defter sahip olabileceği en pratik notluk olacak. Siz de sunacağınız hediyenin öğretmeniniz tarafından kullanılmasını istiyorsanız bu notluk tam size göre.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.