Google Reklamları

Pages

10 Kasım 2012 Cumartesi

Mersin İdman Yurdu - Galatasaray Süper Lig Mücadelesi 11 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Mersin idman Yurdu - Galatasaray Süper Lig Mücadelesi 11 Kasım 2012 Pazar günü saat kaçta başlayacak ? Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu takımıyla oynayacağı Süper Lig maçı öncesi sarı kırmızılı takımdan çarpıcı rakamlar.
Galatasaray Lig Tarihinde Mersin İdman Yurdu ile 24 Maç Yaptı 12 Kez Kazandı.
Galatasaray ile Mersin İdman Yurdu takımları lig tarihinde 24 maç yaptı. Oynanan 24 maçın 12 tanesini Galatasaray, 3 tanesini Mersin İdman Yurdu kazandı, 9 maç berabere sona erdi. Mersin İdman Yurdu’nun ev sahibi olduğu 12 maçta ise 3 kez Galatasaray, 3 kez Mersin İdman Yurdu kazandı 6 maç ise berabere bitti.
Mersin İdman Yurdu Ligin Topla En Çok Oynayan 3 Takımından Biri.
Süper Lig’de ilk 10 hafta geride kalırken topla oynama oranı en yüksek 3 takım Galatasaray, Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu oldu. Galatasaray %58 ile ilk sırada yer alırken Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu %57 ortalama yakaladı. Geçen hafta Beşiktaş karşısında da %64 gibi oldukça yüksek topla oynama oranı yakalayan Mersin İdman Yurdu aynı zamanda ligin en az şut atan 2.takımı konumunda bulunuyor. Mersin İdman Yurdu 10 maçta rakip kaleye 99 şut attı.

Umut – Burak İkilisi Bu Sezon 20 Gol Attı.

Galatasaray bu sezon 15 resmi maçta rakiplerine 32 gol atarken bu gollerinin 20 tanesi Umut Bulut – Burak Yılmaz ikilisi kaydetti. Burak Yılmaz bu sezon Süper Lig’de 6 gol atarken Şampiyonlar Ligi maçlarında 4 gol kaydetti. Umut Bulut ise 8 kez Süper Lig’de gol atarken TFF Süper Kupa maçında 2 gol atmıştı. İki oyuncu bu sezon Galatasaray’ın attığı gollerin %63’üne imza attı.

Galatasaray Süper Lig’de Bu Sezon Maçın Sonucunu İlk Yarıdan Alıyor. ( İlk Yarısını Önde Geçtiği 6 Maçı da Kazandı)

Galatasaray Süper Lig’de bu sezon maçın sonuçlarını ilk yarıdan belli ediyor. İlk yarısını önde geçtiği 6 maçı da galip bitiren Galatasaray takımı ilk yarısını berabere bitirdiği 2 maçta da sonucu değiştiremedi ve berabere kaldı. Galatasaray ilk yarısını geride kapattığı 2 maçta ise 1 beraberlik 1 yenilgi aldı.

Aydın Yılmaz Süper Lig’de 100.Maçına Çıkıyor.

Aydın Yılmaz bu hafta Mersin İdman Yurdu karşısında oynarsa Süper Lig’de 100.maçına çıkmış olacak. İlk olarak 22.01.2006 tarihinde Konyaspor deplasmanında forma giyen ve bu maçta ilk golünü de atan Aydın Yılmaz geride kalan dönemde 99 lig maçına çıktı. Aydın Yılmaz 99 maçta 5 gol attı.

Mert Nobre, Kariyeri Boyunca Galatasaray’a 7 Gol Attı. ( 5 Lig, 1 Süper Kupa, 1 Özel Maç)

Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu formaları giyen Mert Nobre, Galatasaray’a karşı 5 tanesi lig maçlarında olmak üzere toplam 7 gol attı. Galatasaray’a karşı Fenerbahçe formasıyla 3 gol, Beşiktaş formasıyla 4 gol atan Nobre, Mersin İdman Yurdu formasıyla henüz Galatasaray’a gol atamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.