Google Reklamları

Pages

6 Kasım 2012 Salı

Real Madrid - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi 6 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Real Madrid - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi 6 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaç kaç bitti ?Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda salı günü oynanacak Real Madrid - Borussia Dortmund karşılaşmasını Cüneyt Çakır yönetecek.
Real Madrid güçlü rakibini taraftarı önünde mağlup ederek hem Grupta liderliğe geçmek hemde rakibinden rövanşı almak isteyecektir. Real Madrid bu sezona durgun başlamasına rağmen sonradan toparlanmasını başardı. Fakat şu ana kadar istediği sonuçları elde edemedi. Real Madrid geçen sezona göre bu sezon şu ana kadar daha kötü performans sergiledi. Bu sezon özellikle deplasmanda galibiyet almakta zorlanan Real Madrid iç sahada daha iyi performans sergiledi. Real Madrid bu sezon en farklı galibiyetini deplasmanda Mallorca'ya karşı 5-0'lık skorla aldı.
Real Madrid Grupta çıktığı Manchester City ve Ajax karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldı. Gruptaki tek mağlubiyetini deplasmanda Dortmund'a karşı 2-1'lik skorla aldı.
Dortmund ise güçlü rakibi karşısında en azından 1 puan alarak Gruptan çıkma şansını yükseltmek isteyecektir. Çok zor bir gruba düşmesine rağmen çok iyi performans sergiledi. Üst üste 2 sezon Bundesliga da şampiyonluk yaşayan Dortmund bu sezon da Şampiyonlar Liginde başarı elde etmek isteyecektir. Dortmund şampiyon olduğu sezonlara oranla bu yıla Ligde kötü bir başlangıç yaptı. Lider Bayern Münih'in 9 puan gerisinde kalan Dortmund bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini Freiburg'a karşı aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.