Google Reklamları

Pages

10 Kasım 2012 Cumartesi

Fenerbahçe Orduspor Süper Lig Mücadelesi 11 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe Orduspor Süper Lig Mücadelesi 11 Kasım 2012 Pazar günü saat kaçta başlayacak ? Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Orduspor'u konuk ediyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Gökhan Memişoğlu yapacak.
Saat 20:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.
ORDU KADIKÖY'DE SİFTAH ARIYOR
Fenerbahçe ile Orduspor, lig tarihinde yarın 21. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 20 maçtan 12'sini Fenerbahçe, 3'ünü Orduspor kazanırken, taraflar 5 maçta da eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin toplam 25 golüne, Orduspor 9 golle cevap verdi. Geçen sezon yapılan maçlarda Fenerbahçe İstanbul'da 1-0 kazanırken, Ordu'daki karşılaşma 1-1 bitti. İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 10 maçtan 9'unu Fenerbahçe kazanırken, 1 maç berabere bitti.
HASRET BİTİYOR
Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Orduspor'u konuk edecek Fenerbahçe, bir lig maçında bu sezon ilk kez bütün taraftarlarının bulunduğu tribünlere karşı mücadele edecek. Ligde geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle iç sahadaki ilk 5 maçını kadınlar ve 12 yaş altı çocukların bulunduğu tribünlere karşı oynayan sarı-lacivertliler, Orduspor maçıyla "12. Adam" ile buluşacak.
FENER 3'TE 3 İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere çıktığı son iki resmi maçı kazanan sarı-lacivertliler, Kadıköy'de konuk edeceği rakibi karşısında da kazanarak, 3'te 3 yapmak istiyor. Ligin 9. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor karşısında aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından, 10. haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda da AEL Limassol'u 2-0 yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, Orduspor önünde de bu olumlu tabloyu sürdürmek amacında.
TEK EKSİK EGEMEN
Orduspor maçı öncesi Fenerbahçe'deki tek eksik, savunma oyuncusu Egemen Korkmaz. Sakatlığının tedavisi tamamlandıktan sonra takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaparak eksiğini kapatmaya çalışan Egemen'in mücadelede yer almaması beklenirken, Aykut Kocaman'ın Limassol 11'ini bozmaması bekleniyor.
VOLKAN'IN SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL
Spor Toto Süper Lig'de yarın Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel'in adalesinde sertleşme oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, bu akşam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sol ön üst adalesinde sertleşme olan Volkan Demirel'in taktik ağırlıklı çift kale maçta tedbir amaçlı yer almadığı bildirildi. Antrenmandan sonra kulüp doktoru tarafından muayene edilen Demirel'in oynayabilecek durumda olduğu, milli kalecinin maçın kadrosunda yer aldığı öğrenildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.