Google Reklamları

Pages

30 Kasım 2012 Cuma

Kayserispor - Fenerbahçe Süper Lig Maçı 2 Aralık

GOOGLE REKLAMLARI

Kayserispor - Fenerbahçe Süper Lig Maçı 2 Aralık 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Süper Lig 14. hafta karışlaşmalarında 2 Kasım Pazar akşamı Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta arasında Marsilya’yı evinde 1-0 mağlup ettikten sonra Şaraçoğlu’nda Gençlerbirliği’ni konuk eden ve sahadan 4-1′lik skorla ayrılan sarı lacivertli ekip son olarak da Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eleme maçında Pendikspor’u sahasında 1-0 mağlup etmişti. Üst üste aldığı galibiyetlerle moralleri bir hayli yükselten Fenerbahçe Kayserispor’u da mağlup ederek seriye devam etmek ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı son maç öncesinde moral depolamak istiyor.
Süper Lig’de oynayacağı 14. hafta maçının ardından UEFA Avrupa Ligi’nde Mönchengladbach ile karşılaşacak olan sarı lacivertli ekipte bu önemli mücadelenin biletleri de satışa çıkmış bulunmakta.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, maçın biletlerinin yarın kongre üyeleri, 1-2 Aralık tarihlerinde kongre üyeleri, Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulacağı, genel satışa ise 3 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlanacağı belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.