Google Reklamları

Pages

6 Kasım 2012 Salı

Milan - Malaga Şampiyonlar Ligi 6 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Milan - Malaga Şampiyonlar Ligi 6 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaç kaç bitti ? ampiyonlar Ligi C Grubunda fırtına gibi esen Malaga deplasmanda Milan ile karşılaşacak. Malaga rakibini mağlup ederek Gruptan çıkmayı garantilemek isteyecektir.
Malaga bu sezon hem Ligde hemde Şampiyonlar Liginde çok iyi performans sergiledi. Ligde geride kalan 10 Haftada sadece 1 mağlubiyet alan Malaga Şampiyonlar Liginde çıktığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı başardı. Malaga Gruptaki ilk maçında Zenit'i kendi sahasında 3-0 mağlup etti. Gruptaki 2.maçında ise deplasmanda Anderlecht'i 3-0 mağlup etti. Daha sonra kendi sahasında Milan'ı konuk eden Malaga rakibini tek golle geçerek Grupta 3'te 3 yapmayı başardı. Malaga bu sezon özellikle iç sahada çok iyi performans sergiledi. Bu sezon iç sahada 7 karşılaşmada 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Malaga sadece Mallorca ile Ligde berabere kaldı.
Malaga bu sezon ilk mağlubiyetini Ligin 7.Haftasında aldı. Deplasmanda Atletico Madrid ile karşılaşan Malaga rakibine 2-1'lik skorla kaybetti.
Milan bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamadı. Hem Ligde hemde Şampiyonlar Liginde şu ana kadar çok kötü sonuçlar alan İtalya devi bu sezon katıldığı kulvarlarda kupa alma şansı çok düşük. Şampiyonlar Liginde 3 hafta geride kalırken 4 puan toplayan Milan ilk galibiyetini Zenit'e karşı deplasmanda aldı. Kendi sahasında çıktığı ilk karşılaşmada Anderlecht ile 0-0 berabere kalan Milan bu sezon iç sahada da başarı elde edemedi. Ligde şu ana kadar 6 kez iç sahada oynayan Milan 3 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.