Google Reklamları

Pages

23 Kasım 2012 Cuma

Beşiktaş - Akhisar Belediye Süper Lig Maçı 23 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Beşiktaş - Akhisar Belediye Süper Lig Maçı 23 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta başlayacak ? Spor toto süper ligin 13. haftasında kendi sahasında ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor ile oynayacak olan Beşiktaş taraftarlarına galibiyet armağan etmenin hesaplarını yapıyor... Spor toto süper lige kötü bir başlangıç yapan ancak daha sonraki haftalarda toparlanan ve zitveye adım adım yaklaşan Beşiktaş kendi evinde kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.
Spor toto süper ligin 12. haftasında Süper ligin flaş takımı Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 5-3 gibi net bir skorla geçen Beşiktaş'ta tüm gözler her zaman olduğu gibi yine Almeida ve Fernandes'in üzerinde olacak.
Spor toto süper ligin 12. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'un ağlarını 3 kez havalandıran yıldız golcü Hugo Almeida Akhisar Belediye maçında da ağları havalandırarak hem gol krallığı yarışında hemde takımın zirveye oturması için büyük çaba harcayacak. Spor toto süper ligde bu sezon iyi bir performans sergileyen Manuel Fernandes ve Hugo Almeida şimdiden avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başladılar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.