Google Reklamları

Pages

2 Kasım 2012 Cuma

Akhisar Belediye - Fenerbahçe süper lig maçı 3 kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Akhisar Belediye - Fenerbahçe süper lig maçı 3 kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta ? Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 11.00'da başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Dün oynanan Medical Park Antalyaspor maçının ilk on birinde yer alan oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise, koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman dayanıklılık koşusuyla sona erdi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor"da kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, takımın son haftalarda iyi bir takım oyunu sergilediğini ve Fenerbahçe maçından da en az 1 puanla çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, önemli bir haftayı geride bıraktıklarına değinerek, "Takımımız 3 haftadır çok iyi bir oyun sergiliyordu. Takımımıza güveniyorduk, fakat takım oyunu oynama noktasında eksiklerimiz vardı. Hamza hocamız ve takımız toparlandı, 2 beraberlik ve arkasından Sivas galibiyetini elde ettik. Sivas maçında zayıf halka olarak görülüyorduk, ancak biz takımımıza güveniyorduk ve ben böyle bir galibiyet bir kırılma noktası bekliyordum. İyi oyunumuzu yine Sivas deplasmanında sahaya yansıttık. Bire bir de Sivas belki bizden daha iyi bir takım olabilir fakat takım oyununda biz daha iyi konsantre olduk. Çok şükür kazandık ve puanımızı 10"a yükselttik. İnşallah gelecek haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.