Google Reklamları

Pages

9 Kasım 2012 Cuma

Trabzonspor - Akhisar Belediye süper lig maçı 10 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor süper lig maçı 10 Kasım 2012 hangi tv kanalında yayınlanacak ? Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor’u konuk edecek. 10 Kasım 2012 Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.
Bordo-mavililer, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı antrenman gerçekleştirdi. Trabzon'a gelen Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin de antrenmanı izleyerek bordo-mavili takıma destek verdikleri öğrenildi.
Trabzonspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

HEDEFLERİ TRABZONSPOR'U DEVİRMEK!

Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu söyleyen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahaya puan almak için çıkacaklarını belirtti.
Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin 11'inci haftasında karşılaşacakları Trabzonspor karşısında, oyun olarak istikrarlı çıkışlarını sürdürmeye çalışacaklarını söyledi.
Akhisar Belediyespor, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürüyor.
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın her geçengün daha ileriye gittiğini, Fenerbahçe karşısında iyi futbol oynamalarına karşın mağlup olduklarını belirtti.Dört büyükler ile yaptıkları maçlarda alacakları puanları ''ekstra'' gördüklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları kaydetti:
''Fenerbahçe maçındaki eksiklerimizi, hatalarımızı değerlendirdik. Önümüzde Trabzon maçı var. Trabzonspor'da son haftalarda her ne kadar istenen seviyede olmasa da büyük bir camia. Büyük bir karşılaşma bizi bekliyor. Trabzonspor karşısında oyun olarak istikrarlı çıkışımızı sürdürmeye çalışacağız.''

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.