Google Reklamları

Pages

6 Kasım 2012 Salı

Manchester City - Ajax Şampiyonlar Ligi 6 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Manchester City - Ajax Şampiyonlar Ligi 6 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaç kaç bitti ? Manchester City rakibini mağlup ederek Gruptan çıkma şansını devam ettirmek isteyecektir. Grubun 3.Haftasında alınan sonuçlar herkesi şaşırttı. Deplasmanda Dortmund dünya devi Real Madrid'i yenerek liderliğe geçti. Ajax ise kendi sahasında Manchester City'i mağlup ederek Gruptaki ilk galibiyetini aldı. Kadro olarak çoğu rakibinden üstün olan Manchester City Gruptaki 3.Haftanın sonunda sonuncu sıraya yerleşti. Ligde toparlanan Manchester City rakibini mağlup ederek Gruptaki şansını devam ettirmek isteyecektir. Manchester City Gruptaki tek puanın Dortmund karşısında kendi sahasında aldı.
Manchester City bu sezon özellikle gol yollarında sıkıntı çekmeye başladı. Bu sezon kazandığı karşılaşmalarda genellikle goller sonradan giren oyuncuların sayesinde buldu.
Ajax ise güçlü rakibi karşısında en azından 1 puan alarak bu yıl en azından şansını Uefa Avrupa Liginde devam ettirmek isteyecektir. Ajax Gruptaki ilk 2 karşılaşmasından da puan alamamasına karşın son Manchester City karşısında geriden gelerek 3 puan almayı başardı. Bu sezon özellikle deplasman maçlarında kazanmakta zorluk çekti. Ligde de son 4 deplasman karşılaşmasından da beraberlikle ayrıldı. Bu 4 karşılaşmada da gol atarken kendi kalesinde de gol gördü. Ajax Gruptaki ilk deplasman karşılaşmasında Dortmund'a tek golle kaybetti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.