Google Reklamları

Pages

6 Kasım 2012 Salı

Fenerbahçe - Ae Limassol Uefa Ligi 8 Kasım

GOOGLE REKLAMLARI

Fenerbahçe - Ae Limassol Uefa Ligi 8 Kasım 2012 hangi kanalda saat kaçta maç sonucu kaç kaç bitti ? Uefa Avrupa Liginde temsilcimiz Fenerbahçe kendi sahasında AE Limassol ile karşılaşacak. Fenerbahçe rakibini mağlup ederek Gruptan çıkma şansını yükseltmek isteyecektir.
Fenerbahçe kendi kalitesinden daha zayıf bir takım ile karşılaşacak. Bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyor. AE Limassol Grupta en zayıf takım diyebiliriz. Fenerbahçe Grupta çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak liderlik koltuğuna geçti. Avrupa da başarılı sonuçlar alan Fenerbahçe aynı başarıyı Ligde yakalayamadı. 47 maçlık kendi sahasında yenilmemezlik rekorunu Ligin 9.Haftasında Antalyaspor'a mağlup olarak kaybetti. Kendi sahasında çok iyi mücadele eden Fenerbahçe'nin tek hedefi bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak olacak. Fenerbahçe Grupta iç sahada çıktığı tek karşılaşmada Marsilya ile berabere kaldı.
İlk karşılaşmada AE Limassol rakibine karşı bol gol pozisyonuna girmesine rağmen Fenerbahçe duran toptan bulduğu golle karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardı.
AE Limassol ise rakibi karşısında prestij mücadelesine çıkacak. Gruptan çıkması artık çok zor gözüküyor. Fenerbahçe deplasmanı hiç bir takım için kolay değildir. Fenerbahçe iç sahada da iyi oynayan bir takım. AE Limassol ilk karşılaşmada bulduğu gol pozisyonlarını bu karşılaşmada bulması çok zor olacaktır. AE Limassol Grupta oynadığı 3 karşılaşmada 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe'ye iç sahada , deplasmanda Marsilya'ya kaybeden AE Limassol tek puanını M'Gladbach'a karşı iç sahada 0-0'lı skorla aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.